Koji su to znakovi koje vam vaše telo govori da je vreme za preokret?

1
768
Koji su to znakovi koje vam vaše telo govori da je vreme za preokret?
Koji su to znakovi koje vam vaše telo govori da je vreme za preokret?

Da li se osećate iscrpljeno i jedva čekate taj magični petak? Možda razmišljate o tome kako je vreme za velike promene ili čak za neko novo radno mesto?! Svi znamo kakva je trenutna situacija, mnogi od nas nisu zadovoljni svojim radnim mestom, ali naviknuti smo na činjenicu da moramo raditi, jer od toga nam mnoge stvari zavise!

Ukoliko primetite neke od ovih znakova koje ćemo nabrojati za vas, sigurno je vreme za preokret. Telo vam govori da je prosto iznemoglo i da mu je potreban odmor!

1. Da li osećate iscrpljenost posle posla

Redovno se preumarate, osećate isrpljenost posle radnog vremena, zbog čega nemate vremena za sebe i da se posvetite vama veoma bitnim stvarima, kao što su: pravljenje ručka, druženje, porodična okupljanja, teretana, fitne itd.

2. Ljudi primećuju vaše loše raspoloženje

Da li vas redovno zapitkuju vaši omiljeni ili kolege sa posla kako se osećate?! Možda primećuju da se nešto veoma čudno dešava sa vama, što je veliki znak da je vreme za neke promene.

3. Osećate ogromno olakšanje poslednjim radnim danom

Doživljavate veliki stres na radnom mestu, ogromna količina posla, papirologija, šef vas redovno podseća na neke sitnice koje niste stigli ili vas prisiljava da posao obavite u što kraćem roku, čekate petak kako bi se oslobodili stresa i proveli vikend sa svojim najbližima.

Nastavite sa čitanjem na sledećoj strnici>>>

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име