Izgradio farmu: Život na selu bolji od diskoteke!

0
146

„Garantujem svima da se na selu bolje živi nego u gradu. Ja to svojim primjerom mogu i dokazati jer čak i sada imam solidna primanja. Mislim da je u stoci veliki profit, a ulaganje u životinje je kao ulaganje u banku koja nikad neće propasti“, priča ovaj dvadesetogodišnjak.

Dejan je nedavno podigao kredit za nabavku ovaca jer planira da se bavi i ovčarstvom, a plan mu je, kako kaže, da nabavi i još deset krava za proizvodnju mlijeka i deset za proizvodnju mesa.

„U grad, iskreno, ne planiram nikad da se vratim. Neki mi kažu da se tako nikad neću oženiti, ali ja imam svoj cilj, pa makar i sam. Djevojka koja me bude htjela biće spremna da sa mnom živi na selu“, kaže odlučni Dejan.

Njegova majka Milena ispričala nam je da je on još od malih nogu želio da se vrati selu i uvijek je volio da radi fizičke poslove.

„On je imao neobično veliku želju za radom na selu, a sada potpuno sve radi sam. Ponekad mu nešto pomognem, odem pa mu skuvam i očistim kuću, ili ljeti mu malo pomognemo oko sijena, ali on sve uglavnom obavlja bez ičije pomoći“, priča majka Milena, koja sa suprugom živi u Šipovu.

…nastavak na sledećoj strani…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име