BUDITE MUDRE AKO ŽELITE DA SAČUVATE VEZU: Evo gde žene najviše greše u ljubavi!

0
38

Ponašate se prema njemu kao majka

Ispitujete li ga stalno o njegovim obavezama, podsećate da mora da jede, toplo se oblači ili popije lek? Ako to neprestano činite, verovatno svog muškarca tretirate kao dete.

Mislite da on ne može da se samostalno brine o sebi i da bez vas ne bi mogao da funkcioniše. Ako o njemu mislite kao o dečaku, on će se tako i ponašati. Sve dok mislite da ne može ništa da uradi sam, to će tako i ostati.

Ponašate se kao devojčica kako biste dobili ono što želite

Kada se ponašate kao dete i tako privlačite pažnju, zapravo pokušavate muškarcu da ulijete lažno samopouzdanje. Ako često glumite da ste povređeni, plačete ili se durite kada ste ljuti ili se pretvarate da ste zbunjeni, on će se možda osećati snažnim, ali vas neće poštovati.

On će vas tretirati kao devojčicu, ali ne i kao ženu. To znači da ćete dobijati manje pažnje, ali i strasti. Za neke muškarce to može da bude čak i prevelika obaveza, jer nisu svi spremni da budu nečiji večiti spasioci.

Zaljubljujete se u muškarce “s potencijalom”

Očekujete li da ćete pronaći muškarca kojem ste potrebni i usmeravate pažnju i energiju kako biste mu “pomogli”, “spasili ga” i “popravili”?

Dajete im vreme, ljubav, savete, novac i kada konačno izvučete ono najbolje iz njih, ponosni ste na sebe. Ako to činite, vi se ne zaljubljujete u tog muškarca, nego u njegov potencijal. Vi zapravo i niste u vezi, nego “radite na vašem projektu”.

Zdrava veza s muškarcem znači da ga volite zbog onoga što je on trenutno, a ne zbog onog što može da bude sutra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име