BUDITE MUDRE AKO ŽELITE DA SAČUVATE VEZU: Evo gde žene najviše greše u ljubavi!

0
38

Krijete svoju izuzetnost

Da li obično umanjujete svoj značaj pred čovekom kojeg volite? Da li teško prihvatate komplimente ili ih uopšte i ne dobijate? Da li često potencirate činjenicu da sebe ne volite baš naročito?

Neke žene kriju sopstvenu kompetentnost misleći da će ih muškarci više voleti ako budu “skromne”. Činjenica je, međutim, da muškarce privlače žene sa samopouzdanjem, a ne one koje su slabe. Oni se dive ženama koje cene sebe.

Prepuštanje moći muškarcu

Neke žene žrtvuju samopoštovanje i dostojanstvo kako bi ih muškarac voleo. Da li se ponašate kao samouverena i moćna osoba na poslu ili s prijateljima, a to ne činite u društvu partnera? Osećate li se nesigurno ili neprijatno kada vas on zbog nečeg kritikuje? Jedna od najvećih grešaka koje žene mogu da učine je da muškarca nagrađuju kada ih on loše tretira.

Zato svaki put kada mu prepustite moć i dozvolite da se prema vama ponaša ružno, gubite poštovanje i ljubav prema sebi. Mnoge žene nisu naviknute da ih neko tretira sa poštovanjem i ne misle da zaslužuju da budu voljene. Povratite moć u svoje ruke i proverite da li će vas muškarac mnogo više ceniti.

Nastavak  na sledećoj strani…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име